Docent, oprichtster en eigenaresse van de Mama Academy Nederland

Mijn naam is Diana Paulusma (1985) , moeder van 4 schoolgaande kinderen.

Ik heb een passie voor het geven van trainingen voor professionals die werken met ouders en kinderen, het organiseren van evenementen en het masseren. Inmiddels heb ik jaren ervaring opgedaan in het geven van massages in mijn eigen praktijk voor Moederen kind. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap,- baby- en kindermassage. 2016 ben ik van start gegaan met het lesgeven aan mijn eigen Academy.

 

 

Naast mijn werkzaamheden binnen de Mama Academy Nederland ben ik jaren werkzaam geweest als pedagogisch medewerker. Op de locatie verzorg ik  trainingen o.a werken met baby’s. Ik inspireer graag anderen om door de ogen van een kind te kijken en aan te voelen wat een kind benodigd is op dat moment. Het kijken, horen en voelen is erg belangrijk om zowel baby’s als kinderen te kunnen ondersteunen en te stimuleren.

Ik tevens bevoegd om de training Werken Met Baby’s aan te bieden, deze training voldoet aan de kwaliteitscriteria die vastgesteld is in de wet IKK.

Ik heb al vele professionals mogen trainen en opleiden. Diegenen die bij de Mama Academy Nederland een massage training hebben gevolgd staan geregistreerd in het register van de Mama Academy. Het register is gepubliceerd op de website. Tijdens de interactieve docenten opleidingen en trainingen zal ik jullie allen zo goed mogelijk begeleiden. Tussentijds kan je mij per app, mail of telefonisch bereiken en al je vragen stellen. Laagdrempeligheid vindt ik erg belangrijk. Vanaf september 2017 is het mogelijk om tijdens en na ontvangst van het certificaat van deelname in te loggen via het studentenportaal van de Mama Academy Nederland. Hierbij krijg je toegang tot filmmateriaal, zodat je thuis nog makkelijker kunt studeren en jezelf na een tijdje nog even kunt gaan opfrissen.

 

Studentenportaal is geschikt voor de docenten opleiding babymassage en kindermassage ( Najaar 2018 ook toegankelijk voor de zwangerschapsmassage! )

 

 

 


 

 

 

 

 

Contact gegevens:

 

info@mamaacademynederland.nl

Tel: 0614786485

Let op de voicemail komt niet altijd op tijd door. Stuur mij gerust een app of een sms.