Docent

Docent en nieuw gezicht voor de Mama Academy Nederland.

Sinds 1 Januari 2020 heb ik de Mama Academy Nederland overgenomen van Diana.

Mijn naam is Margreet Enting (1986) moeder van 6 kinderen (4 jongens en 2 meiden). Sinds de stilgeboorte van ons 4e kindje heb ik een enorme drang ervaren om dingen te gaan doen waar ik mijn passie in kwijt kan. De Mama Academy Nederland kwam al gauw op mijn pad en daar werd geboden wat ik zocht.

Alle aangeboden trainingen van de Mama Academy heb ik bij Diana dan ook gevolgd en haar enthousiasme en passie was zo enorm aanstekelijk dat ik enorm geprikkeld werd om voor mijzelf een praktijk voor moeder en kind te starten onder de naam LeutjeLaifde wat in het Groningse dialect kleine liefdes betekent. Toepasselijk op mijn eigen moederschap en toepasselijk op het bedrijf dat ik wilde gaan starten.

Binnen LeutjeLaifde verzorg ik zwangerschapsmassage en mama massages aan huis, baby en kindermassage daarnaast ben ik draagconsulent, kangatrainer (sport voor de pas bevallen vrouw met baby veelal in een ergonomisch draagsysteem) en zwangerschapscoach.
Naast mijn eigen bedrijf werk ik als verpleegkundige in de kindzorg (thuiszorg) en daarvoor ongeveer 10 jaar in de gehandicaptenzorg waardoor ik een mooie rugzak vol ervaring in het werken met baby’s en kinderen heb met en zonder zorgen.

In 2019 heb ik een aantal trainingen voor de Mama Academy Nederland mogen verzorgen en daar heb ik enorm van genoten. Toen Diana mij eind 2019 benaderde met het nieuws dat voor haar de tijd is gekomen om een andere weg in te slaan en aan mij het voorstel wilde doen of ik de Mama Academy Nederland wilde overnemen wist ik al gauw dat ik dat zeer graag zou willen doen. De komende tijden zal er hard gewerkt worden om uitbreiding van cursussen te kunnen bieden. Er liggen veel plannen te wachten om verder ontwikkeld te worden. Ook zullen de online trainingen verder ontwikkeld gaan worden en interactiever worden. De opleidingen / trainingen zullen plaats gaan vinden in Nieuw Roden of Leek.

Cursisten die bij de Mama Academy Nederland een massage training hebben gevolgd staan geregistreerd in het register van de Mama Academy. Het register is gepubliceerd op de website. Tijdens de interactieve docenten opleidingen en trainingen zal ik jullie allen zo goed mogelijk begeleiden. Tussentijds kun je mij per app, mail of telefonisch bereiken en al je vragen stellen. Laagdrempeligheid vindt ik erg belangrijk. Vanaf september 2017 is het mogelijk om tijdens en na ontvangst van het certificaat van deelname in te loggen via het studentenportaal van de Mama Academy Nederland. Hierbij krijg je toegang tot filmmateriaal, zodat je thuis nog makkelijker kunt studeren en jezelf na een tijdje nog even kunt gaan opfrissen.

Het studentenportaal is geschikt voor de docenten opleiding babymassage, kindermassage en zwangerschapsmassage.


Contact gegevens:

info@mamaacademynederland.nl

Tel: 0633164598

Let op de voicemail komt niet altijd op tijd door. Stuur mij gerust een app of een sms.