Docent

 

Mijn naam is Diana. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen , waarvan er drie naar school gaan. Ik heb jaren ervaring in het geven van massage in mijn eigen praktijk voor moeder en kind. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap-, baby- en kindermassages.  2016 ben ik van start gegaan met het lesgeven in mijn eigen Academy. Ik heb al vele professionals mogen trainen en opleiden. Naast het masseren en lesgeven is mijn passie om events te organiseren voor het (aanstaande) gezin & de vrouw. Tevens organiseer ik netwerkbijeenkomsten voor professionals die werken met (aanstaande) ouders en kinderen.

 

Tijdens de docenten opleiding & trainingen zal ik jullie zo goed mogelijk begeleiden. Tussentijds kan je mij per app, mail of telefonisch bereiken en al je vragen stellen. Ik vind kwaliteit leveren,  laagdrempeligheid en persoonlijk contact erg belangrijk.

De vraag naar film materiaal om thuis te oefenen was erg groot. Vanaf  het najaar van 2017 is daadwerkelijk h mogelijk om in te loggen via het studenten portaal en krijg  toegang tot het filmmateriaal, zodat thuis studeren nog makkelijker wordt!

Studentenportaal is geschikt voor de docenten opleiding babymassage & kindermassage.

 

Contact gegevens:

0614786485 of stuur ons een mail via info@mamaacademynederland.nl